Жена се съживи малко преди собственото си погребение. Шокиращият случай е

...
Жена се съживи малко преди собственото си погребение. Шокиращият случай е
Коментари Харесай

Жена се събуди малко преди собственото си погребение

Жена се " съживи "  малко преди личното си заравяне. Шокиращият случай е от Еквадор. 

Опечалените на погребението на стара еквадорска жена с изненада откриват, че тя към момента е жива.

Миналата седмица 76-годишната Бела Монтоя е оповестена за мъртва след хипотетичен инсулт.

Пет часа преди погребението ѝ в петък роднините ѝ, които се готвели да я преоблекат, чуват тежко дишане от ковчега, оповестява Военновъздушни сили. 

Бела Монтоя неотложно е откарана в болница и в момента е настанена в интензивно поделение, а еквадорското министерство на опазването на здравето сътвори комисия, която да проверява случая.

В изказване на министерството се споделя, че дамата е изпаднала в кардиореспираторен арест - загуба на дишане и сърдечна активност - и не е реагирала на опитите за реанимация.

Дежурният доктор е удостоверил гибелта ѝ.

Синът ѝ, Гилбер Родолфо Балберан Монтоя, е представен от локалните медии да споделя, че майка му " е била призната към 09:00 ч., а по обяд лекарят ми сподели, че е умряла ".

След това госпожа Монтоя е била сложена в ковчег в продължение на няколко часа, до момента в който членовете на фамилията не са я видели да се пробва да диша.

Видеоклип, оповестен в обществените медии, демонстрира по какъв начин тя лежи в отворен ковчег и диша тежко, до момента в който няколко души се тълпят към нея.

След това се вижда по какъв начин парамедици идват и следят госпожа Монтоя, преди да я реалокират на носилка и да я качат в кола за спешна помощ.

Сега тя се намира в интензивното поделение на същата болница, където лекарите установяват гибелта ѝ.

Информационна организация Агенция Франс Прес цитира господин Балберан да споделя: " Малко по малко съзнавам какво се е случило. Сега единствено се апелирам здравето на майка ми да се усъвършенства. Искам тя да е жива и да е до мен. "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР